TO DO-list

  • fixa ny design (inte åt mig)
  • se på paradise (missade!!)
  • skriva på boken
  • se film

jag har grejer att göra inatt iallafall :)
imorgon blir det tidigt upp för att luncha med åsa igen.
jag älskar åsa. extra mamma med extra hjärta.

jag återkommer!
...om ni undra.


Kommentarer
Postat av: Anonym

du kommer från uppsala, va? det var där jag gick på samtal under två år innan jag blev förflyttad till unga vuxna och helt enkelt slutade gå. jag avskydde det. jag hade en fantastisk kvinna som jag pratade med, men om jag styrde in samtalen på ämnen jag inte alls var där för att prata om glömde hon liksom bort den riktiga anledningen. hela sista halvåret vägrade jag att vägas och jag vet inte, ibland blir jag så förbannad på att dom inte kunde göra något för mig då, innan jag blev myndig och faktiskt fick helt och fullt ansvar över mig själv. jag avskyr hur jag lever mitt liv samtidigt som jag älskar det, och framför allt är fruktansvärt rädd för vart jag skulle hamna om jag gav upp allt det jag faktiskt har. nu har jag ett mål, någonting att kämpa för, och det kanske låter hårt, men sårar jag människor på vägen får det vara så, jag vill bara trivas. jag vill trivas. jag tror inte att jag kommer gå ner mig helt i den här så kallade "åkomman" och jag är säker på att jag skulle må väldigt mycket bättre om jag fick ligga på ett antal kilon som jag känner mig nöjd med.



jag vet inte riktigt vad jag ville säga med det här. jag hoppas du förstår att jag inte försöker få ur dig "smaskiga detaljer", eh, för ärligt talat kan jag läsa allt och mycket mer om vad jag behöver veta här i din blogg. inte för att den inte är intressant. du är en människa som fascinerar mig, du har något där, och oavsett om du mår bra eller helt enkelt för jävligt inatt är jag säker på att du duger.



tack, och sov gott.

2009-12-21 @ 00:43:06
URL: http://kandusemig.blogg.se/
Postat av: Matilda

Tack för att du svarade mig, jag hade faktiskt varit inne på den sidan tidigare men visste inte att det fanns där, tack för hjälpen iallafall :) Förresten så var det inget paradise igår, det kommer inte tillbaka förens efter nyår tyvärr ;P KRAM!

2009-12-21 @ 10:14:51
URL: http://tiiilla.blogg.se/
Postat av: AH

jätte fin blogg <3 :)

2009-12-21 @ 14:56:40
URL: http://meercii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback