Nytt år på ingång..

min dator har lagt av. helt. så jag sitter nu med min lillebrors ärvda, sketna minidator i knät. men vad gör man, "bättre än ingen dator alls" ...
alla vänner är givetvis ute och roar sig, med all rätt, och jag hade säkert fått vara med om jag velat, men nej - satsning nu och back on track snart. vad jag ska göra då vet jag inte riktigt, men eftersom jag lämnat rosendal och charmörerna i klassen jag han gå med i 2 månader, så lär det bli satsning på andra fronter. typ, kärlek, fest, foto och skrivande. låter som en braaa plan. 2010 blir mitt år, så småningom.

att jag missar firandet av årsskiftet gör mig egentligen ingenting, har ju bara firat en enda i mitt liv. för jag har alltid varit i schweiz, tills jag blev sjuk. då var det en nyårsafton hemma bara mamma och jag. och förra året var jag nykter hos skumtomten. fast skumtomten var inte hemma. eller, hon tog festen med storm när hon väl kom. detta är alltså den nyårsafton jag firat, måste jag förklara mer varför jag inte är jätteledsen över att inte vara "med" ikväll? nej, tänkte väl det.


god god morgon morgon

..eller är det så?
jag fryser, för första gången denna vinter, typ. så blir att pälsa på lite innan jag drar mig ut i kylan. men det är fint väder va? *springer och kolla* jaa det är sol och grejer!

see you later alligator! (min mamma har sagt så på riktigt, I VERKLIGNEHETEN herregud)

Dags för nattning

för första gången på länge kommer jag nog somna innan 4,
och med marginal sen!!
jag tror jag vet vad det beror på.. så det får jag vänja mig vid! skönt.
nu ska jag skriva schema för morgondagen (ja för så viktig är jag)
GODNATT dröm blött sött

det sista där kom bara för att jag tänkte på den här stollan.. vi har softa moves.

jävlar vad den kroppen ska fås tillbaka.

En ängels kropp skulle inte sitta fel..


Nu...

.. ska jag leka med mitt nya objektiv som kom idag,
sen ska jag se victorias skönheter och låta mig inspireras.

jag hoppas förresten att någon orkar ta sig hit för en cigg snart??
jag är inte beroende, konstaterade kusin louise (fd storrökare) nu under mellandagarna i lund, för 1- jag röker aldrig på morgonen vilket tydligen ska vara såå gott, 2- jag röker dessutom bara kvällstid, 3- bara med sällskap såvida jag inte är riktigt ledsen eller förbannad.
det låter känns ju bra! så, vem kommer?

Nåågon?

trött och frusen sitter jag här och svär över att man inte kan kommentera på fotobloggen. någon fin människa där ute som vet vad som kan orsaka mindre katastrofer som denna? meddela mig, tack!

Vändpunkt.

tjoho tjoho,
jag har en himla massa energi! har fixat ett jättefint litet block, skrivit in fint i det har jag också gjort, och jag har gjort uträkningar, sisådär i slutet av feb - början av mars kommer jag nog vara rätt back on track! om jag klarar av det här, vill säga. men klart jag gör!! jag har klarat det förut, även om det inte var lika mycket då som det är nu, men jag har klarat det. och framför allt - jag kan klara det igen.

ska nog göra en ny blogg, förresten.


CCC YAH!! ha-ha-ha, kul.

GOD MORGON

kläderna jag växt ur och la upp för försäljning
- jag är en opålitlig, dålig försäljare.
blir inge, jag ska komma i dem, och mycket mycket mer.
woho jag är rätt taggad.
2010 inleds för min del med svett och hög musik,
men det kommer bli värt det. året ska bli bra.
ska ska ska ska ska ska ska ska ska ska.



fan, jag har klarat av 4 månader inlåst på psyket, tvist om tvångsvård och tvångsomhändertagande, förflyttning till diverse avdelningar, misshandel, kränkning, första året på gymnasiet felfritt efter noll skola på 2 år, träna upp min kropp från daller till muskler, få nya, bra vänner, komma in på MIKAS, vakna upp på intensiven bland slangar och maskiner efter ett andra självmordsförsök...
jag är stark, det vet jag ju. jag ska klara det här. en gång för alla.
LEVA - MÅ BRA - ÄLSKA.

you give me inspiration

jaha -
efter 2 månader totalt psykbryt slog det plötsligt om i skallen.
nu kör jag, på riktigt.

jag vet inte varför, men jag anar,
tack.

haaaallllååå

ditte eriksson, aka fannys bästa vän, var håller du hus?
har du ingen telefon? ingen tillgång till internet?
för jag har inte hört av dig på flera dagar (och det har nog aldrig hänt förut)
någon som sett/hört av/träffat henne?? vänligen meddela mig.


Ur Simones facebook-arkiv..

facebook är ju bra, för mycket.
det är tex först när man ändrar status där som ens förhållande är på riktigt, och det är också där man hittar de bästa bilderna. dock måste sökandet göras med list, då vissa un-taggar sig själva, så man måste leta i random människors album för att hitta de riktigt fina grejerna! samma sak med inlägg och loggar. jag vet vad jag talar om.

hur som helst, idag kom jag av en slump in på simones fb (jag visste inte hur hennes efternamn stavades) och då hittade jag ett par "behind the scens"-bilder hon tagit under första "plåtningen" vi tre gjorde (simone, steph och jag). alltid kul med bilder som får en att minnas bra tider, och även om ni inte minns några bra tider av att se dem - here they are, enjoy!


se så roligt vi hade! resultatet? har väl de flesta som kikar
in här redan sett, men annars har ni en del av det här:





Forrest Beauty




En framgångsrik blogg

vad är det som gör en blogg till en framgångsrik blogg?
för, det finns ju måånga "provocerande" bloggar så som kissies,
men de flesta har inte fler besökare än alla andra "vanliga" bloggare.

precis som med allt annat så handlar det väl om att vara speciell för att man ska utmärka sig, spelar egentligen ingen roll om det är positivt eller negativt. det handlar nog, i stort sätt bara, om underhållning. det är kul att läsa om människor som är extrema åt olika håll. och det är kul att läsa något som någon med förmågan att skriva roligt har skrivit. det är kul att läsa bloggar som fylls på med snygga bilder. det är kul att läsa om riktiga failures och missöden. det är kul att läsa ironi och sarkasm, skrivet av någon som har humor och självdistans.
- det är kul.

jag har ett program som heter bloggtrafik, som jag också har som start sida. varje gång jag går in på internet kommer en ny blogg upp (av de x-antal tusen som är medlem i bloggtrafik alltså) och man kan trycka på nästa för att komma till en ny, slumpad blogg. det är faktiskt rätt kul. och jag hittar alltså många nya bloggar, varje dag. men något som ju alltid går fet-bort är (förutom de kyschiga pepp-talk citaten i stil med "efter moln kommer alltid solsken") texter som "en blogg om MIG och MITT liv" eller "följ mig i min vardag" eller "en blogg om allt och inget" osv osv osv... den mest fantastiska måste nog vara "this is me, bitches!" - en fin blandning av självcentrering och kaxighet (och en gnutta kissie-wannabe-feeling).

så, det var ju bra konstaterat av mig. något att tillägga?

Underbart


En dryg fjärdedel av Jo08



när jag letade bilder (facebook, såklart) så konstaterade jag ett par saker;

  • signe blir aldrig dålig på kort. aldrig någonsin.
  • 95 % av alla upplagda bilder är från fester av olika de slag - och det säger väl sitt.
  • björn gillar att le och tramsa (om någon i hans umgänge missat det).
  • de har charm, de där journalisterna.

och nej "L", jag menade inte 2008 :) Jo08 heter klassen jag började i nu till hösten.
och slutade i nu till våren. de är väldigt fina!


Liten Fannie




opening

då var det dags - min fotoblogg är klar!
inte riktigt färdig med alla små detaljer ang. designen,
men den är tillräckligt klar för att "öppnas",
ni har en länk i menyn "där uppe" - kolla :)

eric eric eric...

min lilla söta bror eric (som jonas L av någon outgrunlig anledning trodde var en chihuahua..) är smart på många sätt. sätt som att han vet exakt hur hitler dödande sin familj (i sin bunker sköt han dem inklusive sig själv, 1945 var året - eric har lärt mig..) och vid 5 års ålder visste han vilken som var sveriges farligaste insekt (getingen), han vet kinesiska kyrkors arkitektur, han är expert på buddismen... han kan en del inte alla 11åringar kan!

men ibland, då kan man verkligen fråga sig vilken värld han befinner sig i, som idag.
vi tog bussen till tågstationen i lund, jag erbjöd eric att sitta bredvid mig, men neej, lite coolare att sitta två snäpp bakom, vid fönstret och dessutom då åka baklänges.
så - vid station hoppar jag och mamma av, jag ser mig omkring (ren vanesak, eric har en tendens att virra bort sig) och klart, eric är borta. bussen står kvar, med öppna dörrar. jag ser eric sitta och filosofera - fortfarande kvar på sin plats - och mamma ropar att jag ska hämta honom. men en kvinna är på väg av och jag ropar istället. alla på bussen lär ju ha hört mig, kanske även alla utanför station, men eric? inte en chans.
då vänder sig kvinnan om och ropar högt EEERRIICC!! och då hajar han till. han virrar upp och precis som han ska gå ut genom dörren stängs den. hans min går inte att beskriva bättre än Johnny Drama i Entourge, rädd slash (töntigt roligt att skriva "slash" istället för /) förvirrad.
jag får i uppgift att springa efter, och eftersom eric inte vågar be chauffören att stanna, så jag får springa efter till nästan station som är 700 m kringelikrok genom hela lunds centrum proppfullt med galna rea-spanare. när jag kommer till nästa hållplats, som är mitt i stan, skriker han: "DIN JÄVEL!!"

vi sprang upp flåsiga och svettiga på perrongen precis när tåget rullade in, detta en kvart efter att vi upptäckt erics frånvaro. bra jobbat fanny!

dadaaalili

om någon börjat fasa över min existens - jag lever fortfarande.
hurvida det är något positivt eller negativt får ni avgöra själva.
jag fortsätter fixa och trixa i fotobloggen, den lär bli klar om
inte ikväll så en av de kommande dagarna.
imorgon eftermiddag drar vi oss hemåt igen, om ni undra.

heeerrrrååååå

27 decmber 2009

När man mår så otroligt dåligt, men säger till sig själv att ”tyck nu inte synd om dig själv” och lägger all ork och engagemang på andra. Och så uppskattas det inte ens? Jag försöker faktiskt här. Jag försöker ignorera det faktum att jag hellre är död än levande, jag försöker finnas där för människorna jag bryr mig om. Jag är inte egoistisk, jag ger allt jag har till dem jag älskar och bryr mig om, så har det varit länge, om inte alltid. Nu börjar jag ta slut även på den fronten, för det uppskattas tydligen inte.

smygtitt

sisåhär långt har jag kommit ikväll
header, sökruta, länk-meny, storlek..


26 december 2009

jag tänkte bara säga att orsken att jag inte varit inne och uppdaterat så mycket (senaste dygnet..) beror på två orsaker - ett: jag måste vara med familjen nu och inte bara sitta vid datorn och två: det är himla bökigt att koppla in internet här eftersom det inte finns trådlöst. plus att de få gånger jag tar mig loss och loggar in så fixar jag min andra blogg, min blivande fotoblogg. jag kommer nog fortfarande lägga in bilder här men den andra bloggen blir bara för foto.

för övrigt så har nu också lotta och louise ankommit och jag och L tänkte snart dra igång ett The Sims 3 - LAN
linas kommentar när jag köpt mitt nya the sims;
"vi gör en lina-sims och en fanny-sims, och så blir de lesbiska!!"


X2000 mot malmö

jag tror att jag har några negativister till bloggläsare, eller iallafall någon som tycker det är jättekul att hacka lite(för att ni ska slippa hetsa upp er så mycket - läs det jag skriver ordentligt, tex i senaste inlägget..). men lugnt! jag kanske är otydlig? ska bättra mig, absolut. eran önskan är min lag. jag gör det ni vill, hur ni vill och när ni vill. för jag tänker bara på mig själv, jag är en fulländad egoist. eller hur var det nu?

men hallå hallå,
jag sitter på tåget och funderar, man har gott om tid att fundera när resan tar 5 timmar. och man hinner se ett par entourage också! och som sagt..tänka. för mycket kanske. och sakna. jag saker nästan mer än jag tänker, om det nu är möjligt.


det var ju bra för bara ett halvår sen.. känslan av misslyckande äter upp mig inifrån

Joohoo


anonym kommenterade att det objektiv jag hade bild på inte alls var ett makro..
så jag ringade in där jag är ganska säker på att det står MACRO :)
men jag ska erkänna att jag var för lat för att hitta en bild på det objektiv jag fick, så bild på min nya leksak kommer här - ser du att det står MACRO här, anonym? :)


jul ÄR överskattat, precis som det mesta

okej, jag tar tillbaka.
julafton blir bara bra om man mår bra, har en bra familj eller bara nåt jävla bra överhuvudtaget. jag har i och för sig louise. tack gud för det och hur fan ska jag klara tre dagar i lund ?? det värsta blir den 5 timmars långa tågresan med bara mor och bror. sen kommer louise ett dygn senare.

att efter en kväll av ångest, tårar och hårda ord, få höra att kan ta sig nånstans, av sin mamma, och man då förlöjligar sig genom att höra av sig till någon man på något sjukt sätt ska bry sig, så tror jag inte kvällen kan katogoriseras som en bra jul, eller?

nästan så jag börjar tro på tomten i rent hat mot mitt liv och människorna i det.
så tack för makroobjektivet iallafall, jag ska fly med det.

vi räknar dagar räknar år en skymt av solen doft av vår





stockholm e nice


nattmys med kusinen. i många timmar satt vi uppe och pratade och pratade. guld!


nån trogen läsare som minns denna tjej (till vänster på bild) ? Yvonne vare jappjapp. från turkiet-veckan. ååh jag blir nostalgisk, saknar saknar saknar. louise gillade inte sitt ansikte "den här lägger du inte upp, fanny" jag pixlade och detta är alltså kompromissen. värt att notera så var louise inte alls ful.

Julafton och så


det finns så många överskattade dagar;

alla hjärtans dagvisa kärlek och umgås med den man älskar kan man väl göra alla dagar.. brukar ju vara så att man vill umgås med just den då också, eller?

påsk - världens ovärdaste helg. förutom chokladen i schweiz. annars fattar jag verkligen inte varför vi firar påsk. hade större delen av befolkningen fortfarande varit extremt troende och firat för att jesus återuppstod,  då hade det varit en annan sak kanske. men naae, gillar inte grejen med att fira bara för att.

pingst - firar nån "i min ålder" pingst? jag visste inte ens var det var nu när jag skulle skriva, then google is your friend, och det står att pingsten ofta betecknas som kyrkans födelsedag. alltså ännu en religiös högtid.

midsommar - sommarsolståndet och johannes döparens födelsedag, är det vi firar här. eller är det bara en ursäkt för att få en riktigt fin fylla en varm sommarnatt? det är alltid mysigt att umgås och ha kul en fin sommarnatt, så det behövs ingen midsommar till det, väl?

halloween - lite kul med en högtid som handlar om nåt annat - rädsla. woho halloween är rätt mysigt trots allt. och som alltid vid högtiderna - orsak till feest.

valborg - studentstädernas höjdpunkt på året. lund, uppsala och diverse andra universitetsstäder börjar vid frukost och hälften stupar innan någon brasa ens tänds. är det fint väder så är ju valborg jättehärligt! sitta i stadsparken (som resten av uppsalas invånare i åldern 15-30) och dricka vin och äta jordgubbar.

jag och steph i solen på valborg -09

nyår - är ju lite utav en rensning, nystart. på både gott och ont. men fira, det ska man nog. hur, det är en annan sak. jag funderar på att sitta hemma med ett glas flaska champagne och klaga på hur piss livet är. någon som är på?

jag och jonas någon timme innan år 2009 började

sen till den minst överskattade helgen: JULEN
underbar högtid ju! - god mat, nära och kära, julklappar, julgodis, julmusik... att hitta på bra och fina julklappar till människor man bryr sig om, gå på stan och svettas och frysa omlott då man går in och ut ur proppfulla affärer. men mysigt är det!

så, GOD JUL alla som klickar sig in här (cred till er som tittar in även på julafton)


bilden tog inte på julafton, men nån vecka innan, förra året.
jag och louise, lite små-juliga.


en dröm..

god gul mina vänner (läs: bloggläsare)
såg precis en kommentar från olivia;

"Vi känner inte varandra, jag hittade din blogg utav en slump och har fäljrt dina tankar ett tag.

Inatt drömde jag att du och jag skulle flyga flygplan och det enda du ville var att planet skulle störta. Det gjorde det. Du dog oh jag överlevde.

Jag vaknade i hysterik med tårar på kinderna. Jag, som aldrig ens har träffat dig..."

... tänk om det ändå vore så väl.


kommentar på detta inlägg; "shit, sluta fjanta dig!"
svar: jag har alltid varit rätt "öppen" i min blogg, och det tänker jag nog fortsätta vara. antingen vet du inte vad som hänt (detta är dock en sak jag inte nämner i bloggen) eller så är du bara okänslig och elak. jag bryr mig inte om vilket, har nog med mitt eget. godjul! :)


STOCKHOLM


om blickar kunde döda...


göteborg i somras med andrea.
haha jävlar vad snygg jag var och jävlar vilken blick andrea ger mig!

mot huvudstaden

firar jul gör vi i stockholm, hos världens bästa kusin och moster.
jag har noll och ingen aning om vad jag ska få..
har önskat mig en dator och ett makroobjektiv på cirkus 6000 riksdaler,
väldigt tveksam till att någon av dessa önskningar skulle gå i uppfyllelse,
men thats what wishes are for, right?
inget annat jag önskat i mitt liv har ju gått vägen sååå.
ja fyfan (!) jag är riktigt depp och emo idag,
hoppas lina och hennes julklapp kan muntra upp mig, de lär anlända snart.

på tal om sånt så fick jag superduperfina julklappr av ditte igår,
bilder kommer säkert (för jag är en så ambitiös bloggerska, nivet).
tack hjärtat!

och på tal om ditte (jag gillar röda trådar) så sticker hon om exakt två veckor idag.
två månader i paris är det som gäller för den blivande topmodellen, fashionweek (!!)
jag kommer sakna ihjäl mig, så kanske är det en biljett till paris som ligger i någon av
klapparna under granen imorgon? vi har ju pratat om hur och när jag ska hälsa på där nere, såklart. tidig vår i paris låter ju inte helt fel!

nyår kommer jag nog inte ens fira, blir antagligen hemma.
supa lite vin i min ensamhet känns stabilt. GOTT NYTT ÅR FANNY!

nej nu ska jag med hjälp av telepati få hit lina,
heerrrååå


jag och kusin för exakt 5 månader sen idag.. bästa tiden i mitt liv. älskar dig louise


Da'n före doppareda'n


Jag antar att måste erkänna att Kent har några bra låtar ändå...





ATT GÖRA ETT VIDEOINLÄGG


"jag har haft sex med din pappa, sorry!"

efter några timmar fyllda av skratt och galenskaper är jag nu ensam igen.
vi fick för oss att leka sms-roulette, det var ju...givande!
förlåt ni drabbade - jag har inte legat med era pappor, jag anklagar er inte för
att sprida rykten om mitt könsorgan, och jag kallar ingen för fittslickarmonster.
(ni ser vilken nivå ditte och jonas befinner sig på.. haha)
herrejesus.

nu ska jag se en film och sen somna så sött... om 24 timmar är det julafton!

svar på kommentar: nej jag har inte tungpiercing, det är en önskan jag ska uppfylla när jag fyllt 18.

"knivsta-power!"

att (idol-)erik ens säger så uppe på scen framför sketna
thunman i sketna knivsta är ju på gränsen till för pinsamt.
vi frös en del -
(ditte: "min liilla liiiilla rumpa fryser jättejättemycket")
och konstaterande att erik fan det enda bra knivsta producerat.

nu inväntar jag ditte och jonas igen,
jag har ångest ångest ångest.
men vad ska jag säga, det beror ju inte på dem..
eller jo, det beror på "umgänge" överhuvudtaget,
men inte de två personligen..
de är väl isåfall de första jag vill vara med.

jag gav emelie en julklapp idag.
ett knivställ (eller knivklock, som mamma säger att det heter).
hon trodde det var en dildo, men när jag dunkade ner den i
hennes famn insåg hon att så tung är inte ens dunder-dildon.

jag tror jag återkommer.


vänta lite nu..

jag har väl lika stor rätt att kommentera det ni skriver till mig,
som ni har rätt att kommentera det jag skriver "till er", dvs på bloggen?
eller? :)


blattekommentar och spekulationer

haha,
jag läser kritiken ang. min användning av ordet blatte. men hallå (!)
"din mamma är så..." - det första jag tänker på är en battle mellan "gangsta1 och gansta2"
(för här säger vi inte blatte) i någon gränd, gärna med wilmer valderrama i bakgrunden.
jag skulle aldrig ropar "jävla blatteee" efter någon, men jag kan använda ordet i
icke-personliga eller ironiska sammanhang, so?

och -
jag tycker det är en sån självklarhet att människor med vackert yttre
och fult inre inte är intressanta, att jag inte trodde jag behövde skriva det.
det jag spekulerade i var varför människor envisas med att säga att "insidan är viktigast",
för det handlar om en balans. en människa med äckligt inre vill man inte ha vare sig
de är snygga eller inte, iallafall om man vill ha relation och inte ligg.
och en människa med vackert inre men som har en utsida som verkligen är ottraktiv
- det funkar faktiskt inte. som tur är har alla olika smak som sagt, och det är nog ytterst få
människor som är äckligt fula och som inte kan kompensera det med sitt inre,
iallafall för någon. ni vet, det finns en "den rätte" för alla...
jag drog ett extremt exempel visst, men shit det var en spekulation.

och vänta lite nu, kan någon helt ärligt säga att de vill
mysa med en av de två till vänster i bilden där nere?
det var ju bara det jag sa.


VINTER





Chiiilllaaa

fick såklart negativa kommentarer på förra inlägget.
tyckte jag underströck rätt bra att det enda jag menade
var att man vill inte vara närgången med nån man äcklas av,
sen är det ju olika vad vi gillar/inte gillar, också vad vi äcklas av/inte äcklas av.

och jaa jag vet att en fin insida gör en människa vackrare
(skrev jag inte det? joo jag gjorde visst det..!..)
det är väl därför jag överhuvudtaget har vänner och så.

fick förresten kommentaren;
"provat att engagera dig i något annat än dig
själv och ditt utseende för en gång skull?"

- oj vad uppenbart att du inte känner mig. men som svar till dig (stola anonym), så kan jag ju säga att jo jag har faktiskt det! typ, hela tiden faktiskt. jag engagerar mig mycket och djupt i mina vänner och familj. dock - det är aldrig fel att engagera sig i sig själv och försöka må bra - man är alltid huvudperson i sitt eget liv.

den här är också någat att hänga i granen (om två dagar!) ;
"vad i ditt liv har gjort dig så fruktansvärt utseendefixerad? Är det något som hänt
i din barndom? eller är det till och med din uppfostran? är din mamma likadan?"

- okej, du (anonym_sötis_nr_trettiotusen) verkar inte ha haft en särskillt bra uppfostran iallafall. och du verkar inte heller ha så stor koll på dagens ytligheter, är jag den enda som bryr mig? nej, då hade det inte skrivits varje dag i tidningar, eller gjorts tv-program etc etc om sånt. för folk bryr sig visst. tyvärr, kan man ju tycka, men så är det ju?
jag har haft anorexi och andra ÄS, men det handlade i början inte om utseende,
det handlade om mina krav på mig själv (dvs inte bara utseendemässigt). min mamma har förövrigt varit världens bästa från dagen jag föddes. en mamma blir också förtvivlad och sjuk när hennes dotter mår dåligt, skadar sig och försöker ta livet av sig. och nej, hon är inte mer utseendefixerad än andra kvinnor i dagens samhälle, snarare mindre.
jävlar vilken blatte-kommentar att dra in min mamma? haha


Fundering 04:49

varför finns det så många fula människor som har någon som älskar dem?
jag kommer aldrig kunna bli älskad.
jag fattar grejen med att man gillar personen och inte bara det yttre,
men fan, helt ärligt, vem vill ligga med någon man inte attraheras av?
(förklaring till mitt ordval är att jag precis lagt på efter 45 minuter
i telefon med lina, jag skulle ju aldrig säga så annars.. ehe)
vem vill krama nån, visa sig med nån, eller ens kolla på nån man tycker är ful?
spelar ingen roll hur vacker människan är inuti om man rent utav äcklas av det yttre.
där har vi anledningen att jag gett upp den biten helt, att hitta nån alltså.

men som sagt, det finns sjukt många fula människor som har en partner,
och det beror säkert också på att alla har olika smak (bright fanny)
och det är ju bra, och fint och roligt och allt det där.
men, min fråga kvarstår, attraheras de verkligen av sin fula partner?
eller "tar de vad de kan få"? (för ofta har ju fula människor en ful partner)
jag tror att fula människor vill visa sitt inre (för det kanske är fint) och då
blir det kanske automatiskt så att man hittar någon som själv också vill
visa sin insida, och sen blir man förtjust i personen och då blir det plötsligt
mycket lättare att tycka om utsidan också. känns detta igen?

jag menar, vem har inte yttrat orden;
"han/hon är en så fin människa att han/hon blir snygg..!"



Trams

ÄRLIGHET
Ditt äldsta hångel? - 24 år
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? - 3, skulle jag nog vilja påstå
Vad tycker du om kärlek?  - det bästa och värsta som finns
När kramade du någon sist? - idag, mamma
Saknar du någon speciell person? - ohja
Har du svårt för att bli kär? - nae, lagom?
När pussade du med någon sist? - öh, gills min och dittes "såhär gjorde vi ju i högstadiet"-puss?
Ångrar du det? - nej haha
Är du singel? - ja det kallas väl så när man är ensam
När fick du senast en komplimang? - öh vet inte
Har du hånglat med någon av samma kön? - nej, inte hånglat


HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös - ja en gång, tre veckor sen
Hånglat med nån riktigt ful - neje
Hånglat med fler än 50 pers? - nää
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? - ja, först lina sen alex. hon är ju skön
Gjort något du verkligen ångrar? - om.
Varit nykter på nyårsafton? - haha ja, alla hittills
Åkt ambulans? - ja, tre veckor sen som sagt
Gjort nåt olagligt? - ja
Blivit polisanmäld? - nej
Slagit ner någon? -  nej
Skämts över dina föräldrar? - har väl hänt
Skämts över dig själv? - ja
Tar du droger? - nä, bara de jag fått utskrivna, även kallade medicin
Dricker du? - kan man ju säga kanske

Varit kär? - ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? - så himla jätteJA
Är du ensam nu? - japp
Vill du gifta dig? - vill ja, kommer nej
Vill du ha barn? - vill ja, kommer nej


SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng? - ditte
Såg dig gråta? - mamma
Fick dig att gråta? - mamma
Du delade en cigg med? - jonas
Du gick på bio med? - mamma och eric
Skällde på dig? - mamma


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? - ja
Kramat någon? - ja
Pussat någon? - nej
Köpt någonting? - ja
Sjungit? - nej
Saknat någon? - ja


Dröm...

jag funderar på att ligga i min säng 24/7 och inte äta något.
dricka kanske, men inte mer. gå på toa är väl också okej, i guess.
inte gå upp, för då tappat jag greppet. stanna-i-sängen-sov-dö.
detta så länge som krävs, krävs för att komma åtminstone hit:


en av mina absoluta favoritbilder

...meeen jag vet, jag är för svag.
jag har alltid varit så stark, alltid kämpat - alltid.
nu finns ingen styrkan eller kraft kvar. noll zero null.
så jag kommer aldrig komma dit, aldrig må bra - aldrig leva på riktigt.
det suger ju.
men, det kanske är bra också?
att ha en dröm sådär..

pojkar - säg inte såhär till flickan ni gillar (ett väl placerat slag funkar nog bättre)




Kom igen nu för fan

jag har fått "bud" på alla kläderna men alla frågar vad jag vill ha,
så jag säger det en gång till -
helst skulle jag behålla dem allihop, för allt är snyggt.
men jag kan inte ha dem, så istället tänkte jag tjäna en slant,
måste spara spara spara på alla sätt jag kommer på,
till makrobjektivet jag vill ha (cirkus 6000 riksdaler för det ja)
PLUS
att jag måste spara till en dator också, den här ger snart upp.
och då blir det inge bloggning från roethlisberger.blogg.se (!!!)
det vet jag att ni inte vill - så hjälp nu!
om jag inte får vettiga bud så behåller jag dem ändå - för att titta på,
och för att kunna bli nostalgisk över minnena som poppar upp..

såhär sliten är man ut efter en festlig natt i snygg-klänningen!


skön låt


I BREVLÅDAN IDAG


"cut cut cut jag mår så dåligt"

haha sköön där!
snacka om självinsikt att jag lägger upp det här, elleeer


ångest ångest ångest ångest ångest ångest


TO DO-list

  • fixa ny design (inte åt mig)
  • se på paradise (missade!!)
  • skriva på boken
  • se film

jag har grejer att göra inatt iallafall :)
imorgon blir det tidigt upp för att luncha med åsa igen.
jag älskar åsa. extra mamma med extra hjärta.

jag återkommer!
...om ni undra.


matematik i mitt hjärta

jag är en otrolig sucker för matte,
det är så himla roligt!
och ja, jag är seriös.
har fått antalet pikar och
kommentarer ang. detta,
men jag älskar verkligen att räkna!
enligt mig är matte det enda
logiska och rättvisa skolämnet
.
tex språk - hur logiskt är det?
med alla tusen böjningar och undantag
- inte det minsta.
ett plus ett är två, alltid.

anledningen att jag berättar om min kärlek till matte
är att jonas är på väg hit för att räkna lite, helt enkelt!
ÅH så roligt det ska bli, har inte räknat ett tal sen GUC-tiden.
läste ju både matte A och B under ettan så när jag började
rosendal prioriterade jag kurserna jag behövde läsa igen
istället för att läsa matte C direkt. planerade att ta det sen,
men nu blir det ingen mer skola, så jag får köra med jonas!


gott till jul (och resten av året)


från en svunnen tid

fick en idé.
när jag var smal var det väldigt roligt att handla kläder,
så nu har jag 5 garderober med kläder jag inte får på mig.
knappt använt en del, och annat såklart använt mer.
funderar på att sälja en del. beror väl på om någon är intresserad?
priset blir det högstbjudande ger
(om det inte är för lite, då donerar jag det eller nåt istället)


KLICKA PÅMINIATYRERENA FÖR ATT SE STORT


som min lila klänning från london jag hade förra nyårsafton,
använd endast då, alltså en gång.
från Dorothy Perkins, storlek 36





 här ett par jeans shorts med hög midja,
 också bara använda en gång.
 från Lindex, storlek 38



                                   klänningen jag hade på valborg,
                                   vilket är enda gången jag använt den.
                                   från Gina Tricot, storlek S




favorit jeansen med slitningar,
dessa har jag använt mer,
men de var ju slitna från början så!
från Gina Tricot, Storlek 25



                                   Grå klänning, använd 4-5 gånger max.
                                  också den från Gina Tricot, Storlek XS



favorit klänningen,
skitsnygg med "slitsen" i ryggen.
använt två-tre gånger bara.
från TOP SHOP storlek 34



                                                           söt blommig kjol från jsfn,
                                                                       använd 4 gånger.        
                                                               storlek 34 och insydd 



ljusgrå kjol med sne dragkedja,
använd en enda gång.
från HM, storlek 34
                             

                                                         
                                                          min klänning från niornas bal,
                                                        från en balklänningsaffär i lund.
                                                              endast använd på just balen.
                                                                                           storlek S

 

 

 

 


hihi


lilly allens cover av underbara Naive


I'm not saying it was your fault
Although you could have done more

Oh you're so naive yet so

How could this be done
Your such a smiling sweetheart
Oh and your sweet and pretty face
In such an ugly way
Something so beautiful
That everytime I look inside

I know that she knows that I'm not fond of asking
True or false it may be
She's still out to get me


nattens bikt

jag har en fantastisk video som jag vill lägga upp..
men videofyme har nåt jävla breakdown så det får vänta!

jag har precis konstaterat vilken otroligt
oskön människa jag måste framstå som,
som sitter hemma dag ut och
dag in och inte gör ett piss.
och visst, jag kanske är oskön och tråkig,
men det är väl ungefär det sista jag bryr mig om,
vad alla andra tycker och tänker eller bara tror
- för ingen har någon aning.

jag har några jag kallar bästa vänner,
och det gör ont att känna hur jag tvivlar,
tvivlar på vem jag är för dom och vad jag betyder.
jag har blivit sviken av så många så många gånger,
ändå kan jag fortfarande älska,
bara inte mig själv.
för av någon orsak lämnade de mig, visst?
något var fel, jag var fel.

kan inte prata med åsa heller längre,
den enda jag haft att kasta ur mig allt på.
och inte med mamma eller pappa,
de vill bara att jag ska må bra och vägrar se något annat.
vem ska jag prata med då? lita på? öppna mig för?
vart jag är vänder mig slängs kommentarer som
"nu mår du dåligt, men också du kommer må bra" eller
"ta en dag i taget och tänk inte på framtiden, för du ser inget ljus just nu"
som om jag bara ska stå ut nu, hitta motivationen och sen kämpa igen.
det funkar inte så, kan ni inte bara acceptera det?
sluta ge mig dåligt samvete, sluta tala om för mig hur det funkar,
jag är den enda som vet hur jag känner.

lika snygg nu som då .. PUNKT PUNKT ..




emelie - i vilken gammal mapp i vilken gammal dator hittade du den här bilden?

men - payback is the bitch:


THIS IS IT



att jag slängde bort det gör så ont,
jag är en svag äcklig människa.
i och med att jag tappade det,
så tappade jag mig själv,
mitt självförtroende,
min kraft och styrka försvann,
jag hatar den jag är,
det är också därför jag stöter bort så
fort jag känner att jag känner för någon.
jag vill inte skada någon jag älskar,
och öppnar jag, släpper jag in,
så såras alla.
ingen önskar mer än jag att
jag inte gjort som jag gjorde.
jag vill tillbaka, tillbaka till den jag var,
jag vill nån gång få ett liv och känna glädje, lycka, kärlek.
men jag kan inte, jag är slut,
och jag blir bara mer och mer likgiltig.

En av tidernas vackraste låtar, jag gråter när jag hör den, alldeles för många minnen..




att förklara det oförklarliga som ändå ingen vill höra, minst av alla jag själv



ibland så gott som alltid önskar jag att jag ska drabbas av en obotlig sjukdom
(snabb död dock, bang boom och så vare över),
bli överkörd av en buss, krocka på motorvägen,
eller typ bli misstagen som en kriminell kvinna på väg att bomba,
och på så viss bli skjuten.

då skulle jag slippa skulden av av vilja det jag vill,
slippa ångesten över misslyckandet jag blivit,
och slippa se andra ha det jag önskar så mycket.

att få höra att "ingen kan göra nåt utom du själv"
börjar gå mig på nerverna nu.
tror ni på fullt allvar att jag inte vet det?
det är just det som får mig att må så dåligt
- att jag inte kan.
jag har kämpat, länge.
och då snackar jag inte om tiden som anorektiker,
den kampen var dimmig och höll sig i en liten bubbla,
den stora utmaningen var att komma ut, börja leva med det.
att leva med sitt förflutna bland folk,
att inte visa alla de känslor de flesta ändå inte kan förstå.

jag höll fasaden och glöden i ett år ungefär.
självklart med dalar även då, men jämfört
med nu var det diken, knappt det, gropar.
jag levde ett normalt liv, utåt.
inuti gick jag sönder mer och mer för varje dag.
jag gjorde dumma saker, saker jag inte ville och idag ångrar.
jag ville så mycket att det bara blev fel alltihop,
jag kände så mycket, önskade, hoppades..

nu är jag slut.
det handlar inte om att jag är lat eller emo,
det handlar om att efter 8 år som mobboffer,
följt av 2 år av slutenvård och kränkning,
sen 1 år kämpade med gymnasium och återanpassning till "normalitet",
och under alla dessa år bli sviken av vänner och familj
och av män och kvinnor med makt och rätt titel - "dr",
om och om igen.
då är man rätt slut, och varför - varför ?! - skulle jag ens tro på lycka?
jag tror inte för fem öre att jag kan må bra.
senaste året har jag intalat mig själv att det kan bli bra,
men jag strulade till det - för jag är inkapabel.
det är orsaken att jag inte kämpar för något jag inte vet kommer ske,
och det är sanningen, jag har bara slutat vara naiv och insett faktum.


nu har också jag hittat FELSMS.COM

Till: Chefen
Sms: Nu kan jag fisa melodin Den blomstertid nu kommer. Tränat länge bara för dig.
Svar: Jaha duktigt eller konstigt kanske man skall säga.

Förklaring: Skulle skicka och skoja med min dotter som tog studenten i somras. Men skickade till min chef som måste trott att jag var helt felvriden.

/Rolf

betyg: 5 av 5 kakmonster


clever!

emelie tar fram buljongen, kollar på mig och frågar:
"är höns en fågel?"

181209

jag sitter vid kökbordet och småpratar med emelie som
agerar kitchen chef för kvällen - spännande!
jag har fått höra menyn, och den låter väldigt smarrig,
kantarellpaj till förrätt, lax- och skaldjurspasta till huvudrätt
och så avslutar vi med vit choklad-mousse till efterrätt.
jag är hungrig och har som tidigare nämnt hört att hon kan
det här med matlagning.. så nu väntar jag mig en
dundermiddag med flertalet smaksensationer.
men, känn ingen press emelie!


jessica, linda, emelie och jag på balen i nian


jonas 18 år, fascinerat - "DET DÄR ÄR AMAZONAS FLODEN FAN!"





nattblogg

en kväll med först skapande av kola och knäck med ditte,
sen paradise med jonas och bebe
(ditte var mest bara inne på toan den halvtimmen)
sen ett himla massa prat om allt från
några dagar i stuga med snowboard-åk
till bögar med barn och deras nya flickvänner..
och omega 3 och tejp,
sånt där vanligt, ni vet.

imorgon väntar en rätt bokad fredag,
först möte klockan halv ett på gamla fängelset,
(ja det är nog det första jag gör imorgon, sängvanorna är inte de bästa)
och sen fika med sagis, sen hem och
bli serverad en trerätters middag av emelie.
har hört att hon ska vara bra på det där med mat...

jag sitter nere i mitt kök, ditte kastade ut mig ur mitt rum,
så vad gör man?
jag hatar nätter.


jag ber fast jag inte tror på gud, jag hoppas fast jag inte tror på tur


för jag vet vem jag är, när jag är hos dig

... jag vet iallafall vem jag vill vara

och glöm ikea och abba - melissa horn är sveriges stolthet.


GISSA BLOGGERSKA


dropdown

vad tycker ni om det jag nu jobbat med i några timmar?
(dropdown-menyn under headern..)
jag tycker det blev rätt snyggt, men ska försöka fixa till den lite snyggare..
inte inatt dock - nu är det film som gäller!
godnatt!

snabbt

ibland är bloggdesign drygt,
jag hoppas ni har överseende med mitt fix och don
- det blir säkert fint till slut!

jonas är universums största tidsoptimist,
20 minuter, sa vi inte det?
det har gått en timme nu.

all those good times are gone


161209

idag lunchade jag med åsa i stan,
jag hatar att vara i uppsala,
att vara någonstas där jag kan stöta på någon jag känner.
det skulle nog inte vara många som känner igen mig,
och jag kan inte riktigt avgöra om det vore värst om de
känner igen mig och tänker "shit, vad fanny har gått ner sig"
eller om de ser mig och bara tänker "jävlar,ofräsch brud"
men nåt av det är det.

jag vet fan inte vad det ska bli av mig,
ingen mer skola, inget jobb (isfl hemifrån)
inget umgänge, ingen familj..
ingenting.

jag hade inte önskat mitt liv såhär,
men jag har kommit till en punkt där
vilja eller önskan spelar någon roll längre.
jag är en skugga av den fanny jag var,
jag är inte levande men inte heller död,
jag är bara ett enda stort vrak, inifrån och ut. 


rösta, eller nåt




01:17

om ni rapar bland folk, säger ni nåt då?
eller gör ni nåt? låtsas ni att det inte var ni?

ditte säger "oj, välkommen ut!"

vad hände där?



ditte tog sig vatten över huvudet och förklarade snöbollskrig mot
den farliga pepparkakshus-trion jonas, bebe och karl.
SE SÅ DET KAN GÅ

snöängel


nyredigerade bilder från rom



141209


jag fortsätter göra det jag gillar



det snöar, jag slår in julklappar, jag minns


gud så mycket gamla bilder det kommer
och tjat
och saknad
och blablabla
men ja, så äre.
VILL TILLBAKA
men är för svag.


ge mig våren 2009 igen, tack



det var väl typ då jag mådde som "bäst"..
ser bilder från dess och känner knappt igen mig själv,
fan vad söt jag var.
ha-ha trodde aldrig jag skulle kunna säga så,
men är väl i ren jämförelse med nu..

som den filmnörd jag blivit så har jag hämtat lite filmer att se,
500 days of summer, john tucker must die, knocked up...
man ser vilken nivå filmer ska ha för att duga för mig va?

sleep tight darling



tio dagar innan jul

jag hatar nätter.
jag hatar att vara trött men inte våga lägga mig.
jag hatar det.
jag får sån ångest.
kanske lite mer än vanligt,
men det börjar vara mycket på dagarna nu mer och mer också.
jag orkar inte,
jag är ju slut?
varför ska jag tvingas fortsätta,
plågas såhär?
jag ser andra som har det jag inte har,
jag ser andra som inte känner det jag känner,
jag ser människor som är lyckliga och har en framtid.
jag har ingenting,
och jag vet att jag inte kommer få nåt heller.
that's why.
that's why i'm doing this,
jag stänger av.
förlåt alla jag älskar,men jag tror inte ni förstår.
eller, jag vet att inte inte förstår.
jag är övertygad om att ni vill, och att ni menar väl,
men jag ser och känner och vet saker ni inte ser, känner eller vet.
jag orkar inte mer.

nej, jag tänker inte ta livet av mig,
det är ännu en grej jag har en pinsam tendens att misslyckas med
men jag tänker sluta mig, och försvinna.
jag har många kompisar, men få vänner,
och jag har fortfarande svårt att skilja på er.
jag har haft några intressen, men ingen så bra som du,
jag tänker på dig varje dag, helt jättesuperdumt jag vet..
men vad gör man?

man slutar.
så nu slutar jag.


vad gör man i väntan på att paradise börjar..?



ja till att börja med har man tråkigt,
sen slår man på en film,
herregud, som en vän konstaterade igår
- du har blivit en riktig filmnörd fanny!
det trodde jag aldrig, jag såg aldrig på film.

men det var innan jag blev emo och livsglädjen försvann :)
NICE.


lucia hade mörkt hår

idag har jag varit på steninge slotts julmarknad med familjen,
stora familjen, dvs moster och kusin också.

louise är min kusin, vi är "samma årgång" och har växt upp tillsammans,
vi har alltid kallat varandra för systrar, och i födelsedagspresent fick jag ett halsband,
det är ett silverhjärta med ingraveringen "Fanny, Louise, Sisters"
det var en av de finaste sakerna jag nånsin fått, just för att det är så personligt.
jag har det alltid på mig, 24/7 varje dag vad jag än gör.

sen har vi kollat på valpar också, börjar sakna att ha en fyrbening här hemma...
och blir ju inte mindre sug när ditte tar med hampus.
på tal om ditte så flyttar hon "hem" imorgon igen, efter en helg i dalarna.
hon bodde här fre-fre, och nu kör vi en till sån mysig vecka, visst ditte?

varje dag har jag ångest, för jag måste visa mig för nån.
idag bölade jag utanför steninge, och jag måste alltid säga till mig själv
trettio gånger att det är okej att träffa vänner - de vill vara med dig för att du är fanny.
men jag tror aldrig på det, jag anar att en skuld- och ansvarskänsla ligger bakom..
jag är en skugga av den jag en gång var, även om också hon var stel och osäker.
nu är jag så jävla illa, helt sjukt.

jag ska skriva boken.. måste skriva boken.
skicka iväg till alla förlag, kontakta alla tidningar som finns,
och ge igen.
de förstörde mitt liv, nu ska jag göra allt i min makt för att förstöra deras.


så fruktansvärt vacker


jag väntar och väntar..


är inte denna headern helt fantastisk?


nej det är inte jag som gjort den..

121209

jag är så arg
så ledsen
så uppgiven

önskar att onsdagen gått som tänkt
önskar att sjukhus inte fanns
önskar att alla verkligen hade rätt att välja sin egen väg
önskar att folk menade allt de säger
önskar att jag slapp.

HELVETE.

en oredigerad bild från idag


det finns mycket bra musik

fantastisk film, fantastisk låt


den här är skönt småmysig bara


det här är den bästa, sjukt bra.


först året det är en BRA vinnarlåt


och så lite på tyska.. väldigt väldigt fin låt

time goes by

vännerna man hade som liten är nog ofta de bästa
man någonsin kommer ha under sitt liv.
jag hade en bästis i lekis, då var vi sex år gamla.
tillsammans hade vi sönder hennes fönster och åt glass i garderoben,
jättefint var det alltihopa.
sen flyttade hon till USA, och vi tappade kontakten så gott som.
jag vet inte riktigt hur, men nu är den upptagen igen
(eh ja hon bor här hemma igen, sen typ väldigt många år)

idag kom hon förbi med blommor och kort, hjärtat.
tack så mycket, och du vet att du är och alltid
kommer vara väldigt speciell för mig, visst?

jag och siri på avslutningen i lekis, sött...

JAAAAAAAAAAAAA


sista pausen i idolfinalen

peter jihde står med varsin arm om finalisterna,
säger att vinnaren koras efter reklamen,
eric utropar stött: BASTARD!!


åh så söta


bygga bygga kladda kladda


filterforskarfanny, är det jag?

goonatt,
jag är som vanligt vaken sist..
vill inte sova, klarar inte av att lägga mig och känna,
känna känslor, hata gråta hata mera.
orkar inte vill inte.
men jag måste..

ditte var trött efter jobbet i stockholm idag,
så hon la sig, jag såg på mammas pojkar.
kan vara det sämsta någonsin
och så läser man "vad hände sen" på tv4.se
fan vad besviken man blir,
jag hoppas alltid att sånt ska vara fint och på riktigt..
och fel val ÅH.
jane var bäst, verkade vara en så genomskön människa,
att bobby väljer julia kan vara det värsta idag.
hon äcklar mig nästan lika mycket som erika i paradise,
men grabbarna verkar gilla henne...
klart, hon har ju aldrig trosor och bh,
KÖR PÅ DEN DÅ TJEJEEER

jag försöker göra ett collage av bilderna från pepparkakshustävlingen,
men photoshop strejkar och jag blir bara på ännu sämre humör.
är det någon vettig människa inne på msn?
fan vad det här suger.

GODNATT.


tagga tagga taaggggaaaa

jag ligger på en madrass i gästrummet.
ditte har ju min säng och mamma har velat
att jag sover hos henne de senaste nätterna,
men inte en chans att jag gör det inatt.
ska klippa sönder tröjan jag gav henne och
inte alls känna mig mogen eller klok,
men jag är ledsen och arg och besviken,
då blir det kanske så.

imorgon kör vi, baka baka stoor kaka, typ hus-kaka.
vi satt vid middagsbordet ikväll och talade taktik,
frågade givetvis eric om han hade nån idé på vad vi kunde bygga,
hans svar blev efter några sekunders betänktetid;
"en kinesisk kyrka!"
vi var rätt skeptiska till förslaget.
sen kom det upp att allt på huset ju måste vara ätligt,
dvs inga legogubbar får pimpa våra verk.
erics kommentar till detta var;
"man kan ju äta dem, det vore bara jävligt korkat" 

DETTA ÄR ERIC
(nej det är inte en jättefinne under högra ögat, något skräp antar jag)

övning ger färdighet


mer design

min dag började lite ovanligt,
för min pappa väckte mig,
live-väckte mig.
han stannar till fredag morgon,
efter incidenten i onsdags ville han komma
men han var sjuk så han kunde komma fören nu..
prata med läkare och sånt, är väl mest vad han gör.

imorgon gäller det
och jag undrar vem som kommenterat inlägget om tävlingen,
du kan väl höra av  dig till mig,
jag bara undrar vem det är som helal hatar?

har spenderat kvällen med ditte och jonas
hänger hakan i knät nu eller
och vi har sett på paradise, såklart,
och rökt och pratat strunt sådär.

jonas åkte precis och nu ska jag fota ditte,
hon vill öva inför imorgon, plåtning för elite på g igen,
tjejen måste värma upp inför paris och fashion week!
nej jag är inte avis, inte alls.

har förresten fixat en design till söta cornelia ikväll också,
klicka här för att se.

hejhopp ditte står här och stressar mig!!


.


random fynd i mobilen

hittade en bild på min mobil jag måste tagit i sömnen eller bara råkat ta..
från sjukhuset på intensiven, så du som kommenterar och påstår att jag ljuger
- jag gjorde visst inte det..
(och jaa det är jag, min navelpiercing)


var borstar du tänderna?

...eric gör det i badkaret, fullt påklädd.
emelie hoppade baklänges när hon skulle in och kissa och en
liten blond kotte sitter och filosoferar med tandborsten i
munnen och badkarsproppen dinglande i handen.


en dag i taget

jag och ditte har kört lite benböj varje dag, ca 100+
och igår visade vi jonas hur man gör,
vi stod i en trekant och kollade på varandra och stönade/fnittrade,
idag har vi ont.

vi fick för oss att gå in till knivsta efter frukost,
så vi tog hampe och stegade iväg.
efter nån minut började det regna,
när det regnar försöker man oftast övertala sig själv att det snart slutar,
så gjorde vi idag också,
det funkade inte.
så efter 45 minuter i spöregn var vi i knivsta,
jag dumpade ditte hemma hos henne och sen tog jag en tripp till väsby med mams.
mamma skulle ha ridstövlar HÖÖKS lagt undan och jag ville kika på kameraobjektiv
- de hade lagt undan fel par skor och SIBA hade ett objektiv, fel givetvis.
det bästa med trippen var att 105,9 hade mottagning i
bilen och att 3 av mina favoritlåtar spelades under resan.


"vadddååååå"

eric överträffar sig själv om och om igen.
jag och ditte sitter här med varsin dator och är allmänt coola,
så hör vi hur eric rör sig inne på sitt rum, öppnar sin dörr och går ner för trappen.
jag springer efter och frågar vad han gör uppe,
han kollar upp på mig från fotändan av trappen och säger stött klassikern;
vaaaadddåååå?!?
jag ställer samma fråga igen medan jag hör ditte fnittra inifrån mitt rum,
"jag ska ju se julkalendern!!"
han trodde återigen att det var morgon, klockan ett på natten.
"eric, det är mitt i natten, klockan är ett"
han var tyst några långa sekunder och sen klampade han upp igen.

jag och ditte har nu fått oss ett gott skratt till.


jag älskar dig

-dags för en töntig kärleksförklaring-

jag älskar att du finns på ett sätt jag inte upplever att någon annan gör
hur du skrattar
hur du drömmer dig bort bort nånstans där vi andra inte är
jag älskar hur du aldrig får mig att känna mig bortglömd eller mindervärdig
du stöttar hjälper och peppar
vi kan prata om allt och inget
vad vi än gör hur vi än gör så har vi aldrig tråkigt
jag vet inte om vi är själsfränder
men vi är lika trots alla våra olikheter
du är lång du är smal
jag är kort jag är tjock
du är rolig du är charmig
jag är tråkig jag är blek
vi passar kanske ihop därför
vad vet jag
jo jag vet att jag älskar dig
du är bäst.


ett litet smakprov på min bok...

ja jag håller ju på att skriva lite på en bok,
jag gör det dels för att jag behöver ha något att göra just nu,
men också för att jag vill avslöja den kassa, hemska psykvården för unga.
här är ett utdrag av det jag skrivit hittills,
kan kanske komma att bli någon form av inledning, får se

smakprov:



Jag har aldrig varit den populära tjejen.
Av flera orsaker, tror jag. Varför är man populär? För att man utmärker sig på ett positivt sätt, borde det givna svaret vara. Men det finns alltid två sidor av myntet, så även när det kommer till socialt umgänge och just popularitet. Det finns många som passar i kategorin ”populär” men som när man går på djupet inte alls är någon folk egentligen tycker om. Det förekommer överallt, och det är ett samspel av makt, list och charm.

Jag var länge ensam, av olika orsak tappade jag de få vänner jag hade. Men jag var duktig i skolan, och det blev sakta det enda jag var. Jag inser nu, när jag lärt mig innebörden av orden och kan se kopplingar mellan situation och handling, att jag var ett barn utan närmare personlighet. I alla fall så var det klart för mig att den jag var inte uppskattades av min omgivning. Självklart hade jag familj, två stycken närmare bestämt, och som nästan 6 år äldre syster till min halvbror och som ensambarn hos den andre föräldern, hade jag två glasklara roller. Hos mamma var jag det äldre barnet, den som förväntades acceptera och förstå att lillebror självfallet ska ha uppmärksamhet och brys om. Hos pappa var jag guldklimpen, och när jag hälsade på någon gång om året – ja det är så vi alla kommit att säga, att jag hälsade på. Jag åkte inte hem, jag åkte till pappa – då skulle jag berätta om vad jag gjort sen vi sågs sist. Jag kände att jag skulle ha uppnått något, jag skulle ju ha något att berätta – något att komma med. Min pappa kommer från och bor än idag i ett annat land, och jag kände mig ofta otillräcklig, för språket satte käppar i hjulet. Jag tyckte jag framstod som korkad när jag inte kunde uttrycka mig som jag ville. Så där var jag oftast tyst, jag svarade på frågor och kunde lätt överdriva mina rapporter från vardagen hemma i Sverige, jag skulle ju ha något att komma med.


det så kallade tangentbordshjärtat, det skriver man ju aldrig ut
- förutom på fyllan
jag älskar den här lappen, den sitter nu på min vägg,
kolla så fint det andra, ifyllna hjärtat är? ♥ haha


mm!!


bästaste bästa


kolla vad ditte kom med till mig i torsdags, fint vaa
muntrade upp bland slangar och dropp minsann!

nadapanada

jag har funderat på hurvida jag ska berätta här om vad som hände i onsdags eller ej,
och kommit fram till att nej, inte på bloggen.

jag har kommit att skriva mer i verser när jag skriver personliga grejer,
och det är väl för att jag fått flertalet pikar och kommentarer för
de inlägg som varit mer rakt på sak, ärliga, jobbiga.
på ett sätt tycker jag det är synd, för det som gör en blogg kul att läsa
är ju graden av kontrast mot andra bloggar, visst?
inte att man måste ha emo-snack hela tiden, eller vara korkad eller elak,
men precis som med det mesta här i livet så
faller man för det speciella, det intressanta.

men jaja, hursom helst så kan jag visst prata om "det",
vill man nu veta så är det bara att fråga.

ditte blev precis hämtad för att ta en adventsfika med familjen,
vi hämtar henne och hennes hund hampus senare,
plus matteboken - jag ska återuppliva mina good old days från GUC.
och så ska vi pyssla med julklappar, och spela massa wii!!

vi lär förresten sova gott inatt också, mamma väckte oss vid
10 efter några få timmars sömn - en lite för bedrunken vän kom och underhöll oss inatt.
gissa vem -


late autumn


barnpornografi

översta bilden räknas som barnpornografi? (kommentar på föregående inlägg)
ojdå, jag ska föra detta budskap vidare till fashiontale,
eftersom det var där jag tog bilden..



jag kommer nog berätta mer vad som hände i onsdags,
men just nu är ditte här, och det kommer hon nog vara ett tag,
de vill inte släppa mig ur sikte och då "övervakas" jag ganska så
mycket hellre
av min bästa vän än någon random övervakare.

vi har idag varit på promenix med lånehunden som åter är här,
fast inte på lån utan med sin ordinarie matte - moster lotta.
sen tog vi oss till gränby för lite julshopping,
det var så mycket folk och på väg hem sa vi inte många ord
trötta tjejer hejhej.
men efter fika la vi begav vi oss till sängen och nu
sitter vi ungefär 7 cm ifrån varandra med varsin dator.
våra magar kurrar i kör och det låter inte ens fint,
ska vi börja fixa mat ditte??
gissa vad lördagsmiddagen blir?
ost och kex och räkor i massor, men för att vara lite sådär
lagom rebelliska
så tog vi fram ett paket kräftor också.
varför inte liksom?

LÖRDAGSBARN



bilder: fashiontale

4 DECEMBER 2009

ja hej hej
jag hade några kommentarer när jag kom hem idag,
varav en var "PR PR PR PR"
och ja vad säger man?
jo det var en stor jävla PR-kupp det jag hållit på med de senaste 3 dagarna,
PRECIS.
föruom de detaljerna om ambulans, magpumpning, kol-drickande,
dropp, pulsmätning, sladdar överallt, intensivvårdavdelning och 24/7 övervakning.
DET VAR EN FET PR-KUPP !!! 
men tack lina för att du fanns där bland alla poliser och big-mamas,
och tack ditte för attdu fanns vid min sida när jag vaknade ur PR-KUPPEN.

vilken mupp - som ditte skulle sagt.

allt slutar där det en gång började


lill-fanny med gittan


jeans

jag såg precis att det var tänt i erics rum,
öppnade dörren och där sitter han yrvaket med
ena strumpan på och fumlar med jeansknappen.
jag står nog och tönt-flinar några sekunder
innan jag frågar vad han egentligen gör.
han kisar mot mig och säger oförstående "vaddååå"
jag sa att han borde sova ju, och hans svar blev
"men vaddååå, jag vill vara vaken nu, jag vill gå upp"
och han kollade på klockan (som såklart visade fem i ett)
jag sa att det var mitt i natten, inte morgon, och han gapade stort
"vaa är det"
jag skrattade och tog av honom strumpan,
sa att han skulle ta av sig jeansen och krypa ner under täcket igen.
han gjorde hälften - han la sig.
jag sa att ta av dig jeansen också,
men då såg han på mig med sina puppyeyes, helt oförstående,
som om det var världens konstigaste begäran, att ta av sig de skitiga jeansen.
"men fanny, jag vill verkligen ha dem"

jag fick av honom dem.

underbarasarah !!

hur sjutton tycker du jag ska kunna svara eller prata med dig?
för du har lösen på din blogg som inte jag kan :(
så skicka det till mig, jag vill åtminstone se vem du är!
hejhoo nattinatti

snart så


photo: www.navel.blogg.se
gillar bilden.

jag har kommit in i det där lugna, behagliga igen..
det är enda sättet, och gud så skönt.

catch me if you can

en underbar film,
helt sjukt att det så gott som hänt på riktigt.
jag har haft en romantisk-komedi-hysteri senaste
veckorna och sett 2-3 stycken om dagen,
men nu ser jag sen här, har sett den förut,
bra skådespelare (har tom hanks gjort EN dålig film??),
häftig story som alltså är byggd på en verklig historia.
som sagt - en riktigt bra film.

HJÄLTAR