23:28 - this is it

värsta dagen på väldigt väldigt länge. jag har gråtit mer än jag gjort under hela förra året. non-stop. hysteriskt. panik. ångest. vet inte vart jag ska ta vägen, hur jag ska bete mig, var jag ska vända mig. jag måste nu, klarar inte mer. jag har bestämt mig. ni ska få se. klarar inte mer.


Kommentarer
Postat av: Anonym

vet inte om kommentaren skickades, sidan lagga. men det går inte o skriva till dig? svårfångad brud!

2010-01-29 @ 00:05:08
Postat av: Dennis

Det handlade inte om att orka läsa hela, det handlar om att texten ska vara intressant. Flyta på. När allt flyter gör det inget om den lång, precis som i en bok. Är förövrigt trött på bloggar som skriver för korta inlägg, eller långa utan något innehåll. Eller långa texter med innehåll men helt utan känsla eller underhållningsvärde. Du placerar dig bra, även om konkurrensen inte är speciellt stor.



Jag tror ingen vet hur man skulle ändrat Linnéas beslut, mer än hon själv. Eller hon kanske inte visste det, men det mesta handlar, tror jag, om självuppfattning. Att få andra att ge sig själv ett värde det är... genom att bara prata nästan omöjligt. Omgivningen: Vänner och allt det där är nog det som sätter det där "livsvärdet", och hur mycket man tar åt sig av det.



Inte helt inne på ämnet, men i alla fall men hur en tänker kan du lyssna på här. Lyssnade på det idag, och det är nog därför jag rekommenderar det... eller nej förresten, det hade jag gjort ändå. Det var så bra.



Lägg 40 min åt sidan för det här, det är värt det:

http://www.sr.se/laddahem/p1/sommar/mp3/2008/sommar%20med%20yrsa%20walld%C3%A9n%202008-07-16.mp3

2010-01-29 @ 00:40:55
URL: http://attvaratjugo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback